Tilmelding

Prisen ved Rødekro Cannonball uanset om du er medlem af Dansk Halvmarathon Klub eller ej. 

Børn på rundeløb 50 kr.

Rundeløb 75 kr. 

Halv marathon 75 kr.

Hel marathon 75 kr.

Se dog prisen også under det enkelte løb da der kan variere lidt.

Tilmelding kan ske ved at sende en sms på 31906517 Hans Renkwitz. Husk at skrive Navn og distance og hvilket løb det drejer sig om.

Der er enkelte løb, som kræver tilmelding til andre arrangør, så vær lige opmærksom om det er Rødekro Cannonball der er arrangør eller en anden, som låner hjemmesiden 🙂 

Betaling via mobilpay på nummer 31906517, Hans Renkwitz.

Du er først tilmeldt når dit navn figurerer på deltagerlisten, som findes her på hjemmesiden under deltagerlisten.

Fristen for tilmelding er to hverdage inden løbet kl. 14 pga indkøb af depot og medaljer. Tilmelding på dagen er muligt, men medalje garanteres ikke ved efter tilmelding.

Ved aflysning af løbet tilbagebetales det fulde deltagergebyr eller overføres til et andet løb. Såfremt man udebliver eller melder afbud bliver gebyret ikke tilbagebetalt og man kan ikke overføre start nr. til et andet løb eller give det til en anden.

Ved tilmelding acceptere du, at der løbes på eget ansvar og Marathon deltageren er fyldt 18 år på dagen. Ligeledes giveres der accept til at arrangøren må offentliggøre navn mm. på deltager/resultatlisten, samt bruge billeder der er taget under løbet, her på hjemmesiden/Facebook.

Du acceptere også at passe på naturen og ikke smide affald på ruten. Færdselsreglerne skal overholdes.