Karinas Halvmarathon nr. 100

Yes, nu er det snart min tur til at komme i klub100 Halvmarathon.
Min rejse startede til Lillebælt Halvmarathon i 2015. Utrolig jeg blev ved, for det var ikke en af de bedste oplevelser, mega dårligt vejr og ingen medalje. Men jeg har intet fortrudt, har haft mange gode oplevelser, mødt fantastiske mennesker og fået mange medaljer.
Så nu inviterer jeg til løb søndag d. 2. april 2023
Sted: Ejner Friis vej 12, 6520 Toftlund. Parkering lige ved siden af.
Start: kl. 10:00. Tidlig start kl. 9:30 (til dem der bruger mere end 2:15) Kom 10 min før til Briefing og fællesfoto.
Der løbes runder a 10,5 km. 2 runder for halvmarathon.
Rundeløber er også velkommen, med start kl. 10.00
Der løbes efter klub 100 Halvmarathon regler på eget ansvar.
Deltagelse sker på eget ansvar. Færdselsreglerne skal overholdes da løbet foregår på offentlig vej og sti samt skov
Depot: Der vil være depot med vand, saft, sodavand, slik og andre lækkerier ved 7 og 14 km. Efter løbet skal vi hygge lidt og der er mad, bl.a. de gode ringridere fra Slagter Popp.
Toilet: Ja
Medalje: Ja
Pris: 80 kr.
Tilmelding til: Karina Jensen Kastrup på tlf. nr. 51214042 eller Messenger, jeg skal kontaktes inden der overføres, for at hører om der er flere pladser. Derefter betaling på mobilepay 51214042. Sidste tilmelding torsdag d 30 marts.


Kærlig hilsen
Karina Jensen Kastrup