Fredag kl 17.00 er der også mulighed for marathon samt lørdag er der mulighed for marathon kl 9.00

Alle dage er der mulighed for at løbe med på rundeløb, der er 10,5 km mandag, tirsdag og lørdag, 7 km torsdag og fredag.

Startsted er lidt forskelligt om onsdagen i år.

Mandag 20/7 og tirsdag 21/7: Birkeparken 126, 6230 Rødekro 10,5 km rute med lidt trail.

Mandag og Tirsdag

Onsdag 22/7: Sønderjyllandshallen, 6200 Åbenrå, 21,1 km rute, kuperet rute 280 højdemeter. Der er ingen mulighed for omklædning. Ingen WC, så du skal have tisset af hjemmefra. Der vil være to depoter på ruten og et slutdepot på p-pladsen ved sønderjyllandshallen med lidt frugt, sodavand/øl samt lidt snack.

Torsdag 23/7 og fredag 24/7: Birkeparken 126, 6230 Rødekro 7 km gammel rute.

Lørdag 25/7 kl 9.00: Birkeparken 126, 6230 Rødekro, 10,5 km rute med lidt trail, først den ene vej rundt og så modsat.

Pris 75 kr pr løb til 31906517       Ved tilmelding til alle 6 løb 400 kr.

Max 30 deltager pr løb. Torsdag og lørdag er der ekstra 10-15 pladser til marathon.

Der bliver ikke lavet specialmedalje i år. Der er medaljer og diplomer til hvert løb.

Husk parkering i Rødekro foregår udenfor Birkeparken på Nørre Ønlevvej.

Efter løb på Birkeparken vil der være lidt forplejning efter løbet, enten is eller pølser eller hvad vi finder på.

Sidste frist for tilmelding er fredag d 17 juli kl 12.00.